Extra informatie november 2023

Extra informatie november 2023

 

Beste baasjes,


Zoals de meesten ondertussen wel weten, verwachten wij in november ons eerste kindje. Dit brengt een aantal aanpassingen met zich mee. Deze zetten we graag even op een rijtje:


- vanaf het najaar zijn wij niet meer in de mogelijkheid om kleine huisdieren op te vangen (konijnen, cavia's, vogels, etc.). We proberen onze vaste klanten met kleine huisdieren hiervan ook persoonlijk op de hoogte te brengen.


- tussen de herfst- en kerstvakantie nemen we iets minder honden aan dan gewoonlijk. Reserveer dus tijdig je plekje! Als alles vlot verloopt kan het zijn dat we last-minute nog wel wat extra hondjes kunnen aannemen. 


- op de dag van de bevalling (normaal rond 10 november) kan het zijn dat we creatief moeten zijn met onze openingsuren. Iedereen die deze dag zijn hond moet brengen/ophalen wordt persoonlijk gecontacteerd indien nodig. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen.


Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt, worden we vanaf half juni bijgestaan door een medewerker. De zorg voor de hondjes blijft dus zeker gegarandeerd. We doen er uiteraard alles aan om het vlot te laten verlopen en houden jullie op de hoogte.


Bedankt voor het begrip!


Liefs,


Leeroy & Kathleen